Angeline Blom, 29

Jij bent de eigenaar van je leven – own it!

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Angeline Blom als coach
4.67 / 5
175 beoordelingen
Burn-outCommunicatieDansenEmotie-etenFeestjesFulltime jobLactoseintolerantieMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidPaardrijdenTravelerVeel onderwegWo-niveauYoga
Coaches Angeline Blom

Over coach Angeline Blom

Ik ben Angeline, 29 jaar en ik woon in Utrecht. 3 jaar geleden ben ik met Personal Body Plan gestart. Er waren periodes waar ik enorm streng was voor mijzelf, ik haalde resultaat maar sloeg ook een beetje door. Dan volgde een periode waarin ik mezelf moeizaam kon motiveren. De kilo’s kwamen langzaam terug en ik kon weer opnieuw beginnen.

Het was een hele reis maar in de 3 jaar Personal Body Plan heb ik geleerd een balans te creëren. Ja, ik wil me fit voelen en er goed uitzien. Maar ik wil ook met mijn vriendinnen op stap, op vakantie, uit eten en wijntjes drinken. Ik heb een paard die ik alle liefde en aandacht wil geven en daarnaast ga ik 2 keer per week naar de sportschool. En dan heb ik mijn fulltime baan als project manager nog niet eens genoemd.

Ik geloof dat je alles kunt bereiken als je het echt wilt. Alleen heb je soms wat handvaten en een luisterend oor nodig. Als Personal Body Coach ga ik je helpen op een praktische manier een balans te creëren die past bij jou en het leven dat je wilt leiden. Voor mij gaat Personal Body Plan niet alleen om fit zijn, gezonde voeding en sport. Het gaat om een levensstijl waar je gelukkig van wordt. In mijn ogen kan alles samen bestaan, op een manier die werkt voor jou.

Wat deelnemers zeggen over Angeline Blom

Personal Body Plan is goed vol te houden en ik geniet van het proces

Angeline motiveert enorm. Ze is altijd positief, ook als ik dat niet was. Ze ziet altijd progressie, als het niet lichamelijk is dan wel mentaal. Daarnaast ze reageert ze altijd supersnel.

— Janine

Lees het persoonlijke verhaal van Janine

De combinatie tussen de pijlers Gedrag, Voeding, Training, Herstel ervaar ik als heel prettig

Voor vragen kan ik altijd bij Angeline terecht en het is fijn als iemand positieve feedback geeft. Dat geeft motivatie om door te gaan ook als je soms zelf niet al te blij bent met de resultaten.

— Chantal

Lees het persoonlijke verhaal van Chantal

Angeline Blom coacht de volgende plannen