Alexandro Gentile, 29

Geniet van het proces en ik help jou de beste verzie van jezelf te worden!

Nog maar 1 Premium plek beschikbaar Kies Alexandro Gentile als coach
4.66 / 5
191 beoordelingen
AlleenstaandBodybuildingCIOSCrossfitEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobFysiotherapeutGroepslesinstructeurHbo-niveauKookliefhebberObstacle RunnerOnregelmatig werkPersonal Body TrainerPersonal TrainerRunnerVoetbalWielrennen
Coaches Alexandro Gentile

Over coach Alexandro Gentile

Al van kleins af aan heb ik altijd van sport gehouden. Ik vond dit zo leuk dat ik hier mijn beroep van gemaakt heb. Ik ben ooit begonnen met een sportopleiding (het CIOS) waar ik verschillende vakken heb gevolgd zoals; ski instructeur, buitensport instructeur, fitness trainer en sportmasseur. Hierna ben ik door gegaan met de opleiding fysiotherapie. Sinds 2.5 jaar ben ik ook fysiotherapeut en combineer ik dit altijd nog met werk in de fitness, wat ik nu al 10 jaar doe.

Door mijn werk in de fitness ben ik veel mensen tegen gekomen die Personal Body Plan volgen. Dit wekte bij mij interesse op waarna ik Personal Body Plan op Instagram ben gaan volgen. Via daar ben ik uiteindelijk ook bij de Changing Life Hub gaan werken als Personal Body Trainer en zelf Personal Body Plan gaan volgen. Het fijne aan Personal Body Plan is dat er altijd iemand achter je staat die je helpt bij je doelen, of dit nou om gedrag, voeding, training of herstel gaat.

Wat mij heeft overgehaald om coach te worden is dat ik als Personal Body Trainer vaak nog de uitdaging mis om mensen intensief te kunnen volgen in het proces. Ik ben al bij veel verschillende aspecten betrokken bij het behalen van doelen en hiermee kan ik jullie nog beter van dienst zijn. Ik onderscheid mijzelf voornamelijk door de ervaring die ik heb in de fitness industrie en doordat ik fysiotherapeut ben en dus ook mensen kan helpen die lichamelijke beperkingen hebben.

Wat deelnemers zeggen over Alexandro Gentile

Het mooie resultaat dat ik in korte tijd heb behaald, motiveert me enorm om door te gaan

Met goede hulp en adviezen van Alexandro leer ik steeds beter hoe ik daar zoveel mogelijk omheen kan werken. En dat het echt niet erg is om een enkele keer ‘over de schreef’ te gaan.

— Stephan

Lees het persoonlijke verhaal van Stephan

Ik heb een betere gezondheid, ben veel fitter en sterker én ik slaap beter!

Voor het eerst haalde ik plezier uit trainen in de sportschool door de duidelijke opbouwende trainingen en de goede begeleiding van mijn Personal Body Coach Alexandro.

Ik heb een goede balans gevonden op het gebied van voeding en sporten en als het allemaal even niet lukt dan is mijn Personal Body Coach Alexandro er om mij weer aan te sporen om het weer op te pakken.

— Marijn

Lees het persoonlijke verhaal van Marijn

Alexandro Gentile coacht de volgende plannen