Voorbeeld trainingsschema’s voor 4 weken

Super tof dat je mijn boek hebt gekocht. Zoals ik in mijn boek al beschreef vond ik het schrijven van een boek een grote uitdaging. Niet vanwege het schrijven, maar omdat een boek per definitie niet persoonlijk is.

Daarom heb ik in het boek ook geen schema’s toegevoegd, omdat het niet past binnen mijn filosofie. Er bestaat geen one-size-fits-all plan. Het heeft geen zin om een standaard schema uit een blad, boek of van het internet te halen, want jij bent uniek.

De visie van Personal Body Plan is dan ook ‘A Personal Plan For Every Body’

Ik wil je echter wel graag een idee geven hoe de trainingsschema’s eruit zien die onze trainingsexperts persoonlijk voor jou maken wanneer je start met Personal Body Plan.

Normaliter doe je een online intake (Lifestyle-ID) en op basis van de daaruit afkomstige informatie wordt vervolgens onder andere je persoonlijke trainingsplan gemaakt, inclusief technische aspecten als een periodisering.

Voorbeeld trainingsschema’s

Hieronder vind je een aantal voorbeeld trainingsschema’s die passen bij ‘afslanken’ als doel. Zoals ik in mijn boek aangeef is krachttraining belangrijk om je lichaam te shapen. Met je voedingspatroon heb je de grootste invloed op je vetpercentage.

Vrouw – Gym

Via onderstaande links kom je bij een overzicht van alle trainingsschema’s terecht inclusief instructievideo’s. Bovenaan begint met een trainingsschema voor beginners en eindigt met een trainingsschema voor vergevorderde vrouwen.

Beginner (3 trainingsdagen per week)
Gevorderd (4 trainingsdagen per week)
Vergevorderd (5 trainingsdagen per week)

Man – Gym

Via onderstaande links kom je bij een overzicht van alle trainingsschema’s terecht inclusief instructievideo’s. Bovenaan begint met een trainingsschema voor beginners en eindigt met een trainingsschema voor vergevorderde mannen.

Beginner (3 trainingsdagen per week)
Gevorderd (4 trainingsdagen per week)
Vergevorderd (5 trainingsdagen per week)

Ga de komende 4 weken lekker aan de slag met bovenstaande trainingsschema’s om kennis te maken met Personal Body Plan. Laat me vooral weten of het bevalt.

Groetjes,

Tom