BFNL als betrouwbare partner

Personal Body Plan en BFNL (Bedrijfsfitness Nederland) hebben een partnership gesloten om via het BFNL Netwerk sportscholen in Nederland beschikbaar te stellen voor mensen die starten met Personal Body Plan.

Normaal gesproken doet BFNL dit enkel voor werkgevers en hun medewerkers (vandaar de naam Bedrijfsfitness Nederland), maar nu ook voor Personal Body Plan (als ‘werkgever’) en de startende Personal Body Plan deelnemers. Hoe tof is dat?

Als extra service hebben we ook een netwerk gecreëerd van PBP-Proof sportscholen. Inmiddels zijn dat er meer dan 1000 door heel Nederland. Als je kiest voor PBP@Gym en nog geen sportschool hebt dan kun je die eventueel via ons kiezen door als extra service een sportschoolabonnement af te sluiten. Deze sluit je via Personal Body Plan af bij desbetreffende sportschool.

Let op: Trainen bij een partnergym is een aanvullende service en zit dus niet bij het Personal Body Plan abonnement in. Partnergyms bepalen altijd zelf hun tarief voor het sportschoolabonnement en zijn vrij om dit tarief te wijzigen voor personen die een nieuw Personal Body Plan abonnement afsluiten (niet binnen een huidig Personal Body Plan abonnement dus). Uiteraard proberen wij altijd de beste deals te sluiten met een sportschool, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de abonnementsprijzen die een sportschool hanteert.

Wat is de rol van BFNL (Bedrijfsfitness Nederland)?

BFNL fungeert als een betrouwbare partner tussen jou als (toekomstig) Personal Body Plan deelnemer en de sportschool die je hebt gekozen bij het samenstellen van je Personal Body Plan. Je sluit als Personal Body Plan deelnemer via BFNL met flinke korting een sportschoolabonnement af. Heb je al een sportschoolabonnement bij een aangesloten sportschool? Bekijk onze overstapservice.

Nadat jij op de BFNL website akkoord hebt gegeven, wordt door BFNL middels een automatische incasso in één keer het volledige bedrag geïncasseerd. Bij een bedrag hoger dan 100 euro per maand is het ook mogelijk om in termijnen te betalen. De incassering wordt altijd op de 28ste van de maand gedaan door BFNL.

Tot slot heeft je Personal Body Plan abonnement altijd dezelfde abonnementsduur als het door jou gekozen abonnement via BFNL. Net zoals je Personal Body Plan abonnement, is ook je sportschoolabonnement niet tussentijds opzegbaar.

Hoe werkt het precies in de praktijk? 

Fase 1: Jij -> Personal Body Plan -> jij -> BFNL

Stap 1: Je gaat naar www.personalbodyplan.com/start en stelt daar je Personal Body Plan samen (abonnement, plan, coach, trainingslocatie, sportschool en duur). Je kiest daar voor ‘PBP@Gym’ als type trainingslocatie.

Stap 2: Vervolgens verschijnt er een extra optioneel veld waar jij je plaats kunt selecteren. Vervolgens verschijnt er een lijst met aangesloten sportscholen in die plaats. Je ziet staan wat het reguliere tarief is en wat het tarief is als je Personal Body Plan deelnemer wordt. Je ziet dus meteen wat je eventueel bespaart. Selecteer vervolgens een sportschool die je zelf kiest.

Stap 3: Je sluit je Personal Body Plan abonnement af en je ontvangt een e-mail met daarin een persoonlijke link naar de BFNL/Personal Body Plan website. Hier sluit je vervolgens apart het BFNL sportschoolabonnement af. Sluit je abonnement af binnen 14 dagen na de start van jouw Personal Body Plan. Anders vervalt het recht op dit abonnement.

Fase 2: Jij -> de sportschool

Stap 1: Nadat jij je sportschoolabonnement hebt afgesloten via BFNL ontvang je van BFNL een e-mail met daarin instructies om je toegangspas op te halen bij de partnergym die je hebt gekozen.

Stap 2: Bij de sportschool wordt er aan je gevraagd om een orderformulier te tekenen. Hierop staat Personal Body Plan als ‘werkgever’ weergegeven aangezien BFNL dit, zoals eerder aangegeven, normaliter enkel voor bedrijven en werknemers regelt.

Stap 3: Nadat jij je toegangspas hebt opgehaald bij de balie van de sportschool kun je aan de hand van je Personal Body Plan aan de slag gaan met je training.

Veelgestelde vragen

Vraag 1: Waar vind ik een overzicht van sportscholen?
Als je hier klikt kun je jouw plaats aangeven waar je een sportschool zoekt. Er wordt gelijk weergegeven hoeveel sportscholen er beschikbaar zijn. Klik verder en je vindt het overzicht van de sportscholen in desbetreffende plaats.

Vraag 2: Kan ik hier ook gebruik van maken als ik al lid ben bij een  partnergym?
Dat hangt af van de sportschool en het abonnement wat je bij desbetreffende sportschool hebt. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk onze overstapservice.

Vraag 3: Kan ik als huidig Personal Body Plan deelnemer ook gebruik maken van de sportscholen in het PBP-Partnergym Netwerk?
Nee. Na afloop van je huidige abonnement is het wel mogelijk om een sportschool te kiezen uit het BFNL Netwerk.

Vragen over de samenwerking met BFNL ?