Personal Body Plan voor werkgevers en werknemers

Personal Body Plan en Bedrijfsfitness Nederland hebben de handen ineengeslagen om Personal Body Plan als abonnement aan te kunnen te bieden aan werkgevers en hun werknemers die aangesloten zijn bij Bedrijsfitness Nederland.

Voor werkgevers betekent dit dat ze hun werknemers een persoonlijk plan kunnen aanbieden om hun vitaliteit te optimaliseren. Voor werknemers betekent dit dat ze met gemiddeld 40% belastingvoordeel kunnen starten met Personal Body Plan.

Waarom zijn wij zo enthousiast over deze samenwerking?

Vitaal oud worden is een kostbaar goed. Op de eerste plaats voor jezelf, maar ook de overheid en het bedrijfsleven zijn erbij gebaat om een vitale leefstijl te stimuleren. Om die reden zijn er fiscale regelingen in het leven geroepen.

Bedrijfsfitness Nederland is de partij die dit organiseert voor veel bedrijven in Nederland. Door het partnership met Personal Body Plan kan Bedrijfsfitness Nederland nu ook Personal Body Plan aanbieden als arbeidsvoorwaarde aan bedrijven en hun medewerkers.

Door de fiscale regeling is het voor jou als werknemer mogelijk om met gemiddeld 40% korting van start te gaan met Personal Body Plan, omdat jij jouw Personal Body Plan abonnement mag laten verrekenen met brutosalaris.

Hierdoor heb je als werknemer een doorlopend belastingvoordeel op jouw Personal Body Plan abonnement. Concreet betekent dit dat je hierdoor al met Personal Body Plan kunt starten vanaf slechts [bedrag].

Je begrijpt nu waarschijnlijk beter waarom we zo enthousiast zijn: voor nog meer mensen wordt Personal Body Plan toegankelijk en dat levert een zeer positieve bijdrage aan onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun doel(en) te behalen.

Hoe werkt deze samenwerking precies?

Stap 1: Het is alleen mogelijk om hier als werknemer gebruik van te maken als je werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Het is belangrijk om dit eerst te checken bij je werkgever.

Stap 2: Als je werkgever is aangesloten dan heeft je werkgever jou als werknemer een speciale code verstrekt waarmee je in kunt loggen in het werknemersportaal van Bedrijfsfitness Nederland. Daar vind je ook de specifieke fitnessregeling.

Stap 3: Zoek in het portaal op ‘Personal Body Plan’ en selecteer je gewenste abonnementsduur en startdatum. Doorloop dan de aangegeven stappen om het Personal Body Plan abonnement met flinke korting af te sluiten.

Hoe ga ik vervolgens van start met Personal Body Plan?

Stap 1: Na goedkeuring door je werkgever ontvang je van Personal Body Plan als organisatie verdere instructies om je Personal Body Plan samen te stellen.

Stap 2: Bij het samenstellen van je Personal Body Plan selecteer je jouw type plan, type coaching en type trainingslocatie (gym, thuis, of park) en eventueel een PBP-Proof sportschool als je voor ‘PBP@Gym’ als trainingslocatie kiest.

Let op: Het is noodzakelijk dat je bij het samenstellen van je Personal Body Plan hetzelfde abonnement en dezelfde abonnementsduur kiest als je hebt afgesloten via Bedrijfsfitness Nederland.

Stap 3: Vervolgens maak je een account aan en vul je jouw profielgegevens in. Je gebruikt vervolgens de door Personal Body Plan verstrekte couponcode om zonder betaling verder te gaan (het wordt door je werkgever namelijk al verrekend). Je kan van start.

Eventuele stap 4: Het kan zijn dat je ook een aangesloten sportschool kiest uit het Bedrijfsfitness Nederland Netwerk waar jij met flinke korting kunt trainen. Dat regelt Bedrijfsfitness Nederland vervolgens ook voor je. Hoe dit werkt lees je hier.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of mijn werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland?
–> Klik hier om contact op te nemen of je werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland

Hoe zorg ik er voor dat mijn werkgever zich aansluit bij Bedrijfsfitness Nederland?
–> Klik hier om je werkgever te tippen over deze samenwerking met Personal Body Plan

Kan ik ook overstappen als ik als werknemer al deelneem aan bedrijsfitness via Bedrijsfitness Nederland?
Bedrijfsfitness Nederland heeft een overstapservice. Je kunt hier online contact met ze opnemen.

Heb je vragen over deze samenwerking?